2011. augusztus 26., péntek

Babakocsi, állítható tolókarral! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitálás előtt vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült, visszáru vagy csak megmaradt! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy babakocsi. Dönthető fej, - és lábrésszel. A tolókar magassága állítható, így kisebb gyermektől, akár nagyobb lányok is játszhatnak vele! Alul tároló résszel! Mérete: 72X41 cm. A tolókar magassága: 29-65 között állítható! Könnyen összecsukható, így kis helyen tárolható!
Figyelem! A babakocsi kishibás, kisebb javításra szorul! Az egyik keréken hiányzik a külső díszítő rész, de ez a funkciót nem befolyásolja. Ami javítást igényel, az, hogy az egyik kerék rögzítését meg kell oldani, de ez akár egy anyával is megoldható! - fényképeztem! A babakocsinak kupolája, mózeskosara nincsen! Összeszerelve, de dobozában küldjük! Ne hagyd ki, lányod igazi kis vagány lehet ezzel a babakocsival!! Az első kép illusztráció!
Licitet nem törlök, aukciót idő előtt nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-30 21:40
. Babakocsi, állítható tolókarral! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése