2011. szeptember 18., vasárnap

Siemens C65 Milka Limited Edition új független 1Ft - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eladó egy vadonatúj Siemens C65 típusú kártyafüggetlen mobiltelefon minden tartozékával együtt.
Ez egy speciális, Milka promóciós korlátozott kiadás, sehol nem láttam még egy ugyanilyet.
A kijelzőjén természetesen rajta van még a fólia, a töltője is bontatlan. Az akkumulátort időközönként feltöltöttem, hogy ne merüljön le teljesen és ne menjen tönkre.
A telefon egy gyűjtemény része volt, de a gyűjtemény most felszámolásra kerül.
A telefonban van magyar nyelv.
A telefon teljesen kompatibilis a "mezei" Siemens C65 vagy CV65 készülékekkel, tehát ha nem tetszik a Milkás előlap és hátlap, akkor az szabadon lecserélhető.
A garanciája természetesen már lejárt, de biztosíthatom a vevőt, hogy sem a telefon, sem a tartozékok nem voltak használva, még egy pillanatra sem.
Tartozékok:
- telefon
- hátlap
- akkumulátor
- hálózati töltő
- magyar, angol és német nyelvű használati útmutató
- saját doboz
A doboz és a leírások enyhén gyűröttek.
Csere NEM érdekel, se mobilra, se semmi másra, csak készpénz! (vagy utalás természetesen)
Kérem a leendő kedves nyertest, hogy a Vatera általános szabályainak megfelelően 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot és 7 napon belül kerüljön sor a vételár és a postaköltség átutalására vagy személyes találkozónál a termék vételárának kifizetésére.
Kérdésekre készségesen, gyorsan és szívesen válaszolok, de a leírásban is megpróbáltam mindent részletesen kifejteni, egyértelmúen fogalmazni.
A telefont személyesen Kecskeméten azonnal át tudom adni az aukció megnyerése után, de postán bárhova el tudom küldeni. A postai szállítás költsége a vevőt terheli, amely banki átutalásnál vagy bármelyik OTP fiókban történő készpénzes befizetés esetén ajánlott levélként 580Ft illetve elsőbbségivel, ajánlott levélként 650Ft. A pénz számlámra érkezése után azonnal küldöm a telefont, hogy minél előbb megérkezhessen a nyerteshez.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-18 22:10
. Siemens C65 Milka Limited Edition új független 1Ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése