2011. december 21., szerda

Ferike, 5,5 kilogramm - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Ferike, 5, 5 kilogramm
Chicco : Az emberek többsége valamiért jelentést tulajdonít ennek a márkának, talán a csikóval hasonló olvasási lehetőség miatt. A valóságban Kiko-nak kellene ejteni, a jelentése pedig, hát nem a ló gyermeke, a beleértett gyermek lesz... Pedig a csikóra még rá is erősít a Ponee, kiejtésében szintén kisméretű ló... aminek meg nincs is jelentése se olaszul, se angolul, tiszta katyvasz lesz a fejünkben... (A Magról, gabonáról másik babakocsink hírdetésében is olvashat, azt HaberKORN-nak hívják, "ééérteeed... ")
Szemet, mármint gabonaszemet, kávészemet, vagy apró gömb alakú tárgyat jelent a chicco.... nagykezdőbetűvel pedig Francescot, Ferit, Ferkót, a Ferenc becézett formáját jelenti...
Chicco Ponee XS lapra-hajtható babakocsi
Keveset használtuk, jobbára csak utazáshoz.
Fokozat mentesen dönthető háttámla, ebből adódóan két funkciós, de inkább sportkocsinak mondanám.
Nagyon könnyű: kb.: 5, 5 kg, gyermekkel utazóknak előny, hogy autóba könnyedén elfér, szükség esetén hátsó ülés előtt is, repülőgépre pedig a gép törzsénél extra poggyászként, jellemzően térítés nélkül feladható a mérete és a súlya miatt.
Könnyen összehajtogatható a tolókaron lévő gomb segítségével.
Több magasságba beállítható tolókarja van, könnyen irányítható-akár egy kézzel is, sötétkék kockás a szövete, mely mosható anyag.
Az első kerekei bolygósíthatóak, vagy lezárhatóak, a hátsók fékezhetőek.
A villámár a mai új ár fele alatt van, holott igazából sem funkcionalitásában sem küllemében nem mondható elhasználtnak. Visszajelzés a gyermektől : Itthon állandóan belemászott, és szeretett benne ücsörögni, aludni is akár. Jó cucc...


Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-17 20:00
. Ferike, 5,5 kilogramm - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése